Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

Sin categoría  

El València C.F uneix història, sentiment i negoci en un mateix espai

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2022

El València C.F ha creat al llarg d’este any un espai completament reformat on poder rebre i atendre els aficionats més exigents, a més de les empreses que col·laboren amb el club. Es tracta de la “Sala Mestalla 1923”, un espai  únic i exclusiu en el Camp de Mestalla. Durant el dia d’ahir, estes instal·lacions van albergar un preciós esdeveniment en el qual els membres del Business Club (patrocinadors i proveïdors) van poder vibrar amb el partit d’Espanya i la classificació per als huitens de final.


El Club d’Empreses del València C.F té l’objectiu d’unir a empreses de tota mena de sectors valencians al voltant d’un sentiment com és el València C.F. D’esta manera, es generen vincles i sinergies de negoci amb empreses de primer nivell. Enguany es va viure la inaguració del Business Club del València CF el mes d’octubre amb més de 150 persones en un acte a l’hotel “The Westin València”. Entre altres actes que ja s’han celebrat o se celebraran trobem disputar un partit a Mestalla, presenciar un partit del primer equip des de l’àrea VIP i assistir a esdeveniments i workshops temàtics

L’Estadi de Mestalla es troba vivint un aniversari molt especial, compleix cent anys l’estadi més antic de La Lliga i per això el club està portant a terme una sèrie d’actes per a tractar de rendir-li homenatge a un dels majors actius que posseeix l’entitat. Per eixa raó es va prendre la decisió de remodelar l’antic local de les penyes valencianistes i fundar el “Club 1923”.

D’esta manera, en antigues temporades la zona d’hospitality només es trobava disponible en el costat de l’estadi pròxim a l’Av Blasco Ibañez (Tribuna). Amb esta reforma s’habiliten 80 seients extra perquè patrocinadors i aficionats puguen obtindre els avantatges de tindre diferents zones d’hospitality.

No obstant això, la funció d’esta sala no és única i exclusiva per als partits, sinó que està pensada per a poder acollir tot tipus de projeccions, esdeveniments i reunions. Un dels punts més característics és la disponibilitat d’una zona showcooking, espais de confort i de pura exclusivitat que permeten albergar grans esdeveniments exclusius dins de les entranyes de l’estadi més antic de Primera Divisió.

L’espai compta a més amb una zona d’exposició de les obres de l’artista valenciana Tatiana Roig, caracteritzats pel seu caràcter inclusiu en ser tàctils amb la finalitat d’acostar l’art a les persones vidents i invidents.