Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València anuncia la segona equipació 23/24

Per Alex Alfaro · 11 Juliol, 2023

El València CF acaba de fer oficial la segona per a aquesta temporada 23-24. Amb el nom d'”Away Faster”, el València presenta una camiseta amb la qual pretén viatjar al futur. L’equipament visitant ha sigut confeccionada entorn de dos conceptes clau: disseny i creativitat, pensant en els seguidors més joves del Club i amb l’era digital com a marc de referència. Aquest equipament, amb un estil atrevit i trencador, encaixarà a la perfecció amb la Gen Z.

Inspirant-se en les últimes tendències i incorporant les tecnologies més avantguardistes, el segon equipament del València CF destaca per la seua estètica futurista amb la inclusió de franges verticals amb efecte neó i una nova combinació de colors: Marine Blue i Hero Blue que mescla amb l’Ultra Orange en contrast com a cridaner actor principal.

El logo de TM Grup Immobiliari, Main Global Partner del València *CF, destaca en el frontal de la camiseta fusionant dos colors (blanc i taronja), mentre que els pantalons comptarà amb el logo d’Škoda, Premium Plus Partner del Club.

“Aquest nou disseny reflecteix el compromís de PUMA i el València CF per mantindre’s a l’avantguarda de la innovació alhora que establir una connexió directa i intensa amb els aficionats més joves, oferint un disseny visual molt potent que a més és perfecte per a les plataformes digitals. Una proposta audaç per a un club valent i visionari, que vol inspirar als seus jugadors i aficionats amb l’ambició d’aconseguir grans assoliments en la pròxima temporada”, explica el València en un comunicat