La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València afina la punteria a Suïssa
,

El València afina la punteria a Suïssa

COMPARTIR

El València ha afinat la punteria en la primera sessió programada per al segon dia de concentració a Saint Gallen, abans del primer test de pretemporada que enfrontarà al València CF davant el Borussia Dortmund a partir de demà a les 19:00 (Gol TV). La precisió Suïssa ha sigut el tema central de la primera part d’un entrenament enfocat a les finalitzacions a porteria. El tic-tac del baló és la música que més li agrada a Gattuso i és la que està tractant d’implantar durant la pretemporada.

Per la seua banda, la defensa s’ha exercitat a banda i ha realitzat treballs de col·locació defensiva, coordinació i basculació davant els moviments de l’atac rival, que finalitzava amb centrades. Una defensa que ha treballat avançada, a 35-40 metres de la porteria.

Absents del treball amb la resta de companys han estat Jaume Doménech, qui segueix arrossegant problemes al bessó i Hugo Duro que s’ha exercitat en solitari, ja que arrossega molèsties físiques. Samu Castillejo, qui va acabar l’entrenament d’ahir amb molèsties al muscle després d’una mala caiguda en el partidet final, ha entrenat amb normalitat, encara que amb un vendatge de protecció.

Claus de l’entrenament

Intensitat

Gattuso no descansa mai i des de ben prompte els posa les piles a tots els futbolistes. Si veu alguna que no li agrada, ho fa saber. “Pregunteu si Koba està al vestuari”, ha comentat després d’una acció en el rondo inicial en la qual no ha estat fi el jove francés. I és que faltaran moltes coses a Suïssa, un 6, un central, i més talent a l’equip, però el que no falta és la intensitat.

A la recerca del tic-tac a Suïssa

Gran part de l’entrenament ha estat dedicat als exercicis de finalització, tant individuals com col·lectius. Primer, s’han realitzat exercicis de tècnica col·lectiva entre el pivot, els interiors, els extrems i els davanters, acabant en finalització en situacions d’u contra u davant el porter i, més tard, exercicis individuals amb parets amb els membres del cos tècnic. El València afina la punteria.

Pressió

Als partidets corresponents a la sessió, el tècnic italià ha seguit insistint en la pressió, sobretot als laterals, demanant que quan l’equip contrari jugue cap a la banda estiguen molt damunt de l’extrem contrari i que tan sols puga jugar cap arrere. Molt damunt de Gayà, Foulquier, Lato, Jesús i Correia han estat els assistents durant tota la sessió.