Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València acorda amb els capitans noves dates per a pagar els salaris

Per Pablo Marquez · 03 Febrer, 2021

La situació econòmica del València CF és molt preocupant. El club valencià està en una crisi molt gran que s’ha vist augmentada per les conseqüències econòmiques del coronavirus. Per això, el club de la Capital del Túria té problemes per a fer front i poder pagar els salaris dels futbolistes.

De fet, segons ha informat el programa radiofònic Noranta minuts, el València ha aconseguit arribar a un acord amb els capitans per a pagar la part proporcional de la fitxa en febrer i agost. Abans, el club pagava esta part del salari els mesos de gener i juliol.

Els capitans del València són conscients de la situació que travessa el club i han volgut cedir per a donar-li una mica de marge a l’entitat, la qual està sofrint molt en matèria econòmica.

EL VALÈNCIA VA REBRE L’AJUDA DE GEDESCO EN AGOST

Cal recordar que esta no és la primera vegada, en la qual el club té problemes per a pagar als futbolistes. El passat mes d’agost, el València va haver de recórrer a l’empresa financera Gedesco per a avalar els pagarés de la primera plantilla, ja que Peter Lim no volia fer-se càrrec. Esta situació va enfadar molt als futbolistes del València CF, perquè feia la sensació que no hi havia garanties per a pagar els salaris.

VENDA DE FUTBOLISTES AMB SALARI ELEVAT

D’altra banda, la situació econòmica ha provocat l’eixida de futbolistes amb salaris elevats del primer equip. Este ha sigut el cas de Dani Parejo i de Francis Coquelin. A més, de la no renovació d’Ezequiel Garay. Hi ha altres futbolistes com Kevin Gameiro o Jasper Cillessen que també li costen molts diners a l’entitat. Per això, han intentat vendre’ls, però no ha sigut possible.

Amb este acord, Meriton Holdings s’ha compromés a pagar els salaris dels futbolistes un mes més tard. Amb esta negociació, els capitans confien que no hi haja problemes i puguen rebre els seus salaris en la data acordada.