ACTUALITAT  FITXATGES  

El Racing de Ferrol no li ha oferit la renovació a Carlos Vicente

Per Manel Rumbau · 08 Novembre, 2023

El València necessita fitxar en el mercat d’hivern. És un fet. Malgrat la posició tranquil·la en la qual es troba l’equip en la classificació, el cert és que el club de Mestalla necessita reforços igualment per tal de solucionar els greus problemes de fons d’armari que té Baraja.

D’aquest tema, entre altres, ja va parlar el preparador valencianista en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Athletic, on per primera vegada no va tindre cap problema a reconéixer que són necessaris els fitxatges en el mercat d’hivern. “Si hi ha alguna possibilitat d’incorporar jugadors, tots sabem que ens vindria bé. Vam fer una reflexió al final de la temporada i vam dir que la plantilla es va quedar curta”.

Amb açò pel mig, va apareixer fa uns dies el nom de Carlos Vicente. El jugador de 24 anys és una de les sensacions amb majúscules de LaLiga Hypermotion 2023-24. L’atacant del Racing de Ferrol, res més lluny de la realitat, suma tres gols i quatre assistències en el primer terç de la temporada, a més de ser una de les peçes fonamentals del seu equip. 

El club gallec no es planteja la seua renovació

Cal recordar, arribats a aquest punt, que l’atacant de Saragossa acaba contracte el pròxim 30 de juny i la seua clàusula és de 600.000 euros. No obstant això, tot i ser un jugador diferencial per al Racing, el cert és que el mateix club no li ha oferit pel moment renovar.

A més, des de Galícia s’apunta a que podria tindre ja un acord tancat amb l’equip valencianista fins i tot per a aquest hivern pendent de la decisió de Peter Lim. En cas de ser així, el València hauria de pagar els 600.000 euros que costa la seua clàusula de rescissió. El Director General del Racing de Ferrol, Carlos Mouriz, en una entrevista amb la Veu de Galícia, ha reconegut que no li han oferit la renovació per uns motius establerts.

“No li hem oferit la renovació. Per a què? Si vol estar estarà i si vol marxar-se marxarà. Sap que tenim un projecte seriós, ferm i il·lusionant. Amb ell i sense ell”, assenyalava Mouriz. I sobre si tem perdre-ho en aquest mercat d’hivern apuntava que “no tem a res. Té una clàusula de 600.000 euros. Hem encertat amb ell i ell amb la decisió de vindre. El Racing quan Carlos Vicente va arribar ja havia complit 100 anys i dins d’un temps continuarà existint i nosaltres no estarem ací”.