La millor informació del ValènciaCF en valencià

El PSG canvia l’acord amb el València per Carlos Soler
,

El PSG canvia l’acord amb el València per Carlos Soler

COMPARTIR

-->

A primera hora de la vesprada tot pareixia tancat. De fet, el prestigiós periodista italià, Fabrizio Romano, avançava que ja hi havia acord entre els dos clubs per Carlos Soler per una xifra de díhuit milions d’euros més tres en variables.

El PSG planteja una cessió

No obstant això, segons ha informat SER Deportivos València, el PSG ha canviat les negociacions esta vesprada. El club francés no vol pagar el traspàs de Carlos Soler i ha plantejat una cessió amb opció de compra. El València no està d’acord amb eixa fórmula, ja que necessita els diners de forma urgent.

Per tant, tot el que pareixia tancat a principis, ja no ho és. Ara mateix, el desig de Carlos Soler és clar. El jugador vol abandonar el València i ha demanat al club que accepten l’oferta del París Saint Germain.

Soler vol eixir del València

En el dia de hui, el València l’ha presentat a Soler una oferta a la desesperada per a renovar el seu contracte. L’oferta era de 2,7 milions d’euros nets per temporada més bonus en cinc temporades. No obstant això, el jugador la rebutjat de forma immediata.

Haurem d’estar pendents a les pròximes hores per a veure com evoluciona l’operació. Però tot fa indicar que es desbloquejarà i que Carlos Soler deixarà de ser jugador del València abans de l’1 de setembre.