ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El príncep té un pla per a acabar el Nou Mestalla

Per Miguel Castells · 12 Març, 2021

Les experiències prèvies obliguen al valencianisme a ser escèptics amb l’arribada del príncep de Johor, però està clar que atorga sensacions molt més positives que qualsevol treballador de Meriton Holdings. El príncep ha publicat al seu Instagram que coneix les preocupacions i els problemes del València, i Peter Lim li està delegant ara mateix el més important.

L’ATE

Des que Peter Lim es convertira en el màxim accionista del conjunt blanquinegre, s’ha enfrontat sense èxit a un dels majors reptes d’esta institució: acabar el Nou Mestalla. Enguany, no sols no ha aconseguit reprendre les obres, sinó que es troba a una situació crítica, ja que el més probable és que perda l’ATE.

Hi ha un pla

Enmig d’esta situació crítica, À Punt Esports ha revelat que Tunku Ismail té un pla per acabar el Nou Mestalla. Fa la impressió que l’arribada del príncep és aigua beneïda per a Peter, i respecte a este tema, novament Tunku vol ajudar al seu amic, que ara mateix està totalment en fora de joc.

L’antic Mestalla

El pla del nou gestor del València consisteix a vendre els terrenys de l’antic Mestalla. La jugada té consistència, ja que teòricament estes ofertes per l’antic Mestalla existeixen, i amb ixos diners el club podria mantindre l’ATE i reprendre les obres del Nou Mestalla. Una jugada impensable fa uns mesos.

Fets i no paraules

El príncep va confirmar al seu perfil de Twitter que cap persona coneix les seues intencions, però continua treballant des de l’ombra amb la intenció de convertir-se en un ídol del valencianisme. L’afició vol fets i no paraules, i realitzar este pla seria un fet espectacular.