Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El príncep de Johor arribarà a València la pròxima setmana

Per Pablo Marquez · 03 Març, 2021

El futur del València és una incertesa absoluta. Ahir de matí, À Punt va informar que Peter Lim havia acordat amb el príncep de Johor la venda d’una part de les seues accions del València CF. El príncep Tunku ja hi havia publicat diverses històries en Instagram, en les quals anomenava al València CF i deixava missatges enigmàtics en els quals s’especulava amb una possible compra.

EL PRÍNCEP DE JOHOR VOL VIATJAR A VALÈNCIA

Finalment, tot fa indicar que les històries del príncep de Johor no eren una broma, perquè serà el nou gestor del València CF. Segons va informar ahir el programa radiofònic d’À Punt, la línia de fons, la intenció del príncep de Johor és arribar la pròxima setmana a la ciutat de València per a veure en primera persona com està la situació al club de la Capital del Túria i que possibilitats hi ha per a construir un projecte sòlid.

De fet, el príncep de Johor ja sap el que significa controlar i dirigir un club de futbol. Tot el que ha aconseguit en el món del futbol el príncep Tunku ha sigut gràcies al treball del seu home de confiança, Martín Hugo Prest. En una de les seues publicacions a Instagram, el príncep de Johor destacava la importància de contractar a gent que sàpiga de futbol a l’hora de realitzar un projecte esportiu. Per este motiu, Martín Hugo Prest ha sigut l’home de confiança del príncep Tunku en les seues aventures futbolístiques en Àsia.

LA DONA DE MARTÍN HUGO PREST TAMBÉ HA PUBLICAT UN MISSATGE A INSTAGRAM

L’arribada del príncep de Johor sembla ja evident, perquè ahir a la nit, la dona de Martín Hugo Prest va pujar una altra història enigmàtica a Instagram. La dona de l’home de confiança del príncep de Johor va publicar a la xarxa social una imatge amb la bandera de la Comunitat Valenciana i la paraula juny.

A més, la frase que ja hi havia publicat el príncep Tunku. Martín Hugo Prest arribarà al València juntament amb el príncep de Johor i intentarà aconseguir els èxits esportius amb el club de la Capital del Túria, tal com ha aconseguit en el continent asiàtic.