Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El polèmic missatge de Miñambres a Pepelu

Per Alex Alfaro · 10 Juliol, 2023

El director esportiu del Llevant, Felipe Miñambres, va assegurar aquest dilluns que mai en la seua carrera professional ha plorat per un futbolista que s’ha anat del seu equip, com acaba d’ocórrer amb l’eixida del migcampista Pepelu García al València CF.

He plorat dos vegades per no incorporar als jugadors que he volgut als equips en els quals he estat, però mai he plorat per un jugador que s’ha anat”, va dir Felipe als mitjans de comunicació en la presentació dels quatre fitxatges del Llevant per al curs 23-24.

“Qui es va és perquè al final té la intenció d’anar-se o el desig de canviar. No em val de res mirar cap endarrere, el va passar ja es va acabar”, va resoldre l’executiu del Llevant quan va ser preguntat per l’eixida d’alguns referents del vestuari.

Miñambres va recalcar que l’important per a l’aficionat de qualsevol club és el sentiment de pertinença i l’amor pels colors del seu equip. “Tot el que representa el club està per damunt de les persones. Qui que és del Llevant serà del Llevant sempre”, va resumir.