Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Llevant confirma l’eixida de Pepelu

Per Alex Alfaro · 07 Juliol, 2023

Ja coneix Mestalla. El primer que ha fet Pepelu com a jugador del València és anar a l’estadi valencianista. L’exjugador del Llevant ha estat aquesta vesprada en el camp del València fent-se les fotos i vídeos que el club utilitzarà en la seua posada de llarg que no tardarà a fer-se oficial.

Tal com ha informat Ràdio Marca, Pepelu ha estat a Mestalla, va entrar per una porta lateral, després d’haver rubricat el seu nou contracte amb el València que li unirà al club del ratpenat fins a 2028. L’acord entre el València i el Llevant es va signar en cinc milions d’euros, l’import de la clàusula, però pagats en terminis.

El jugador, acompanyat per diversos membres del gabinet de comunicació del club i del director esportiu, Miguel Ángel Corona, va estar a Mestalla i va poder calçar-se la nova elàstica valencianista que precisament es va presentar en societat aquest mateix matí.

A més, la última novetat ha aplegat quan el Llevant ha comunicat la llista de jugadors que estàn convocats per a passar les proves mèdiques i la pretemporada. Entre eixos jugadors no està Pepelu i per tant, de forma oficiosa, confirmen ja la no continuïtat del joven de Dènia, Pepelu.