+  ACADÈMIA GLOVAL  

El Juvenil ja somia en avançar de ronda a Europa: Chelsea-VCF Juvenil

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2016

L’Acadèmia GloVal del València CF afronta demà a les 16 hores un dels partits més importants de la seua història. Europa ha obert un camí per a la pedrera blanquinegra, on cap la possibilitat de posar el nom de l’entitat de Mestalla entre les millors factories de futbol al vell continent.

Esta responsabilitat de la que parlem recau sobre el grup Juvenil del VCF que per primera volta, competeix amb les millors ‘escoles’ de futbol a la Youth League. La pròxima prova per al grup dirigit per Javi Sanchis ha fet que el grup s’haja traslladat cap a la capital d’Anglaterra, Londres per tal d’enfrontar-se al vigent campió de la competició europea, el Chelsea.

L’expedició blanquinegra ja es troba concentrada per a la cita, baix la capitania d’un dels homes revelacions en el valencianisme, el mag del Cabanyal, Fran Villalba. El jove valencià, al contrari que en la ronda anterior davant el Celtic, estarà present per tal de sumar. Per contra, l’absència més sensible és la del capità David Ruiz, que va caure lesionat a l’eliminatòria disputada a Celtic Park a banda també la de Javi Jiménez que va ser expulsat i sancionat amb 2 partits. Dins de la representació valencianista també trobem al Director de l’Acadèmia, Jose Ramón Alesanco entre altres figures com els homes gol del VCF, Rafa Mir i Toni Martínez o Carlos Soler.

Per últim, el rival del demà, el Chelsea, no ho posarà gens senzill en este partit únic de huitens de final. Arriba com el vigent campió de la competició i ho defensa amb el factor camp a favor. Els londinencs van finalitzar en primer posició dins dels grup G amb Tammy Abraham com el seu màxim golejador (7 dianes). El premi dels quarts de final espera al VCF darrere dels 90 minuts de partit que es disputarà a la localitat pròxima a Londres, Cobham, on es troba la Ciutat Esportiva del Chelsea.