La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Getafe tanteja la tornada de Bordalás
,

El Getafe tanteja la tornada de Bordalás

COMPARTIR

El València els últims anys ha sigut un club on han passat molts entrenadors. La inestabilitat del projecte liderat per Meriton Holdings ha provocat que cap d’ells mostrara predisposició per a continuar, i això amb Peter Lim és sinònim d’acomiadament immediat. Ara, amb Gennaro Gattuso, fa la impressió que la sintonia és distinta.

Negocis a Singapur

No obstant això, qui sí que va sofrir esta situació va ser José Bordalás. L’alacantí es va enterar a través de la premsa que el màxim accionista estava negociant a Singapur l’arribada d’un nou entrenador, per tant, tenia els dies comptats. Bordalás va realitzar una roda de premsa per a acomiadar-se de l’afició fora de Mestalla i s’acabà la seua etapa com a blanquinegre.

Gran relació amb Ángel Torres

Però no la seua carrera com a entrenador, i és que segons Miguel Quintana per a Radio Marca, el Getafe ha contactat amb l’entorn de Bordalás i tanteja la seua tornada. La gran relació que manté amb Ángel Torres i la situació de l’equip provoca que es busquen alternatives a Quique Sánchez Flores després de disputar-se tan sols quatre jornades.

Un punt de dotze

El ‘Geta’ és un dels equips espanyols que millor s’ha reforçat a este mercat d’estiu amb futbolistes com Munir, Luis Milla, Seoane, Portu o Mayoral, però amb Quique no han creat una harmonia a la gespa i tan sols sumen un punt de dotze possibles. Així, ara mateix estan penúltims i amb el seu entrenador penjant d’un fil, perquè pot tornar José Bordalás al Getafe.