La millor informació del ValènciaCF en valencià

El fill de Peter Lim es converteix en nou conseller
,

El fill de Peter Lim es converteix en nou conseller

COMPARTIR

-->

El València ha presentat una gran quantitat de canvis en el seu consell d’administració. Lay Hoon s’ha convertit en nova presidenta, tal com ha comunicat el club a través d’un comunicat oficial.

D’altra banda, el club ha nomenat a Wee Kiat Lim com a nou conseller, fill de Peter Lim. Segons el club, esta és l’experiència laboral del fill de Peter.

El Sr. Lim ha estat involucrat en diversos projectes i operacions de reestructuracions corporatives. Mr. Lim és Conseller Executiu de Thomson Medical Group Limited (entitat cotitzada en la borsa de Singapur).

D’altra banda, Sean Bai i Teo Swee Wei han sigut acomiadats i abandonaren els seus respectius càrrecs en el club, i Joey Lim ha dimitit del Consell Executiu. A més, Khojama Kalimuddin ha sigut nomenat com a Vocal del Consell.


Durant el dia d’ahir va tindre lloc una reunió d’última hora per part de tota la plana major dels directius presents a València, i durant el dia de hui Sean Bai no ha estat en la reunió amb Interstar i Lay Hoon ha sigut el cap visible.

Amb estos moviments, es produeix un nou canvi de ruta per part de Peter Lim. Lay Hoon torna a ocupar un càrrec que va abandonar després de dimitir el 10 d’abril de 2017 amb més pena que glòria.