Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El fill de Lim estarà en la Junta

Per Alex Alfaro · 07 Desembre, 2022

Kiat Lim, fill de Peter Lim, estarà en la pròxima junta d’accionistes i arribarà a la ciutat de València el pròxim cap de setmana, tal com ha avançat El Desmarque. D’esta manera, assistirà a la Junta d’Accionistes del pròxim dilluns com un dels membres del consell d’administració.

No obstant això, la seua participació a la ciutat de València no acaba ací perquè també durà a terme la setmana vinent una sèrie de reunions amb diversos departaments i càrrecs del València C.F entre els quals es trobarà Miguel Ángel Corona i Gennaro Gattuso.

Serà la primera Junta d’Accionistes amb Lay Hoon al capdavant des de la seua eixida de València en la seua anterior etapa. La presència de Kiat Lim a València serà la primera amb el seu nou rol de conseller de l’entitat. El fill de Lim ha presenciat anteriorment partits a Mestalla i  va estar en la passada final de Copa del Rei de Sevilla, encara que ho feia com a aficionat i acompanyat d’un grup d’amics arribats des de Singapur.

Assistents a la Junta

 

Hui a les 11.00 finalitzava el termini perquè els accionistes que volgueren accedir a la Junta presentaren en l’Àrea de l’Afició les delegacions d’accions pertinents. Cal recordar que enguany era necessari 5786 per a poder accedir dilluns que ve a la Llotja VIP de Mestalla. Eixa xifra per si mateix únicament la posseeix el màxim accionista que és Meriton Hòlding, és per això que la resta de col·lectius han hagut d’agrupar accions per a poder assistir.

El col·lectiu amb més representació ha sigut Libertad VCF amb 38021 accions, pràcticament el doble de les delegacions que van aconseguir agrupar el passat exercici. Si tot va bé i la documentació presentada és vàlida, sis membres representaran a Libertad VCF. La intenció del club és que la validació de les accions estiga entre hui i demà perquè el divendres es faça la comunicació oficial a cadascun dels interessats.

A més de Llibertad VCF, també assistirà l’Associació del Xicotet Accionista i l’Agrupació de Penyes. Cal tindre en compte que Torino a Mestalla va delegar en Federico Segreras, com a membre del grup, totes les seues accions pel que han pogut arribar a les accions necessàries sense cap mena de problema.

El periodista Héctor Gómez, com ja va aconseguir la temporada passada, també ha presentat la documentació este mateix matí i serà una de les veus discordants amb Meriton en la pròxima Junta. D’altra banda, Manuel Llorente no estarà present després de delegar les accions en Libertad VCF, com ja van fer oficial totes dos parts. Sesé, que sí que va estar en l’anterior Junta d’Accionistes, no assistirà esta vegada.