Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Comité de Competició sanciona a Guillamon amb un partit

Per Pablo Marquez · 18 Agost, 2021

El futbolista del València CF, Hugo Guillamon, va ser expulsat en el primer minut del partit de lliga davant el Getafe. La decisió va arribar després que l’àrbitre de l’enfrontament, Gil Manzano, revisara al VAR l’entrada de Guillamon a Nemanja Maksimovic.

El València va haver de jugar gran part del partit amb un futbolista menys, fins a l’expulsió d’Erick Cabaco. Guillamon estava molt penedit per la situació i haurà d’aprendre en este temps de sanció per a poder corregir eixes situacions i poder solucionar-les d’una millor forma en el futur.

De fet, segons ha informat el periodista valencià, Paco Polit, el Comité de Competició ha pres la decisió de suspendre només amb un partit de sanció al jugador del València CF. L’entrada de Guillamon va ser molt perillosa, però Gil Manzano va reflectir a l’acta del partit que havia sigut una situació en la qual el futbolista estava en la disputa de la pilota.

Per este motiu, no s’ha considerat una actitud antiesportiva i només haurà de veure un partit des de la grada. Per tant, Hugo Guillamon es perdrà el pròxim partit davant el Granada, el qual es jugarà el dissabte a les set i mitja de la vesprada.

Les opcions de Bordalás per a enfrontar-se al Granada

Amb la baixa de Guillamon, Bordalás haurà de decidir si el titular per a acompanyar a Daniel Wass és Uros Racic o Alessandro Burlamaqui. El migcampista peruà es va retirar lesionat en l’últim partit de pretemporada davant el Brentford. No obstant això, Burlamaqui ha sigut una de les sorpreses de la pretemporada i Bordalás podria sorprendre amb una titularitat del jove migcampista.

Tot fa indicar que el substitut de Guillamon serà Uros Racic. El futbolista serbi va eixir en la segona part del partit davant el Getafe i va ajudar molt en defensa. Però es va retirar amb problemes físics en l’última jugada del partit.

Guillamon començava en una nova posició

Pel que respecta a Hugo Guillamon, l’expulsió va arribar en el pitjor moment possible. El jugador del València havia sigut el més utilitzat per Bordalás i eixa nova posició era un nou començament per a ell. No obstant això, amb l’expulsió, Guillamon haurà de parar un partit i tornar en la tercera jornada de lliga.

El futbolista va rebre el suport dels jugadors del València, entre ells, Carlos Soler el qual el va defensar en la zona mixta una vegada va finalitzar el partit. Després d’este partit de sanció, Guillamon retornarà al migcamp i intentarà fer una gran temporada en l’àmbit personal.