La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Borussia Mönchengladbach vol a un jugador del València
,

El Borussia Mönchengladbach vol a un jugador del València

COMPARTIR

El València esta treballant en l’operació eixida. El club de la Capital del Túria ha de vendre per a poder inscriure futbolistes, perquè té excedit el Fair Play Financer i necessita ingressos de forma urgent per a poder rebaixar-lo. 

Jesús Vázquez podria eixir del València 

Ara mateix, un club s’ha interessat per un jugador del València que té un futur molt prometedor al davant. Segons ha informat el periodista del diari AS, Conrado Valle, el Borussia Mönchengladbach s’ha interessat per Jesús Vázquez. El club alemany ha vist el nivell del jove lateral i contempla diferents opcions per a la seua incorporació. 

Traspàs o cessió 

El Borussia Mönchengladbach podria oferir una cessió o inclús un traspàs per Jesús Vázquez. Per la seua part, la posició del València és clara. El club de la Capital del Túria no vol vendre a Jesús Vázquez, perquè el considera un actiu molt valuós per al present i per al futur. 

No obstant això, pot podria canviar si l’oferta és una cessió. Jesús Vázquez té al seu contracte una clàusula en la qual pot escollir el seu futur de manera unilateral si es tracta d’una cessió. Per este motiu, haurem d’estar pendents a la proposta del Borussia i a l’interés de Jesús Vázquez en continuar en el València baix les ordres de Gennaro Gattuso.