Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos equips que volen a Jesús Vázquez pregunten a Gattuso

Per Pablo Marquez · 15 Novembre, 2022

Jesús Vázquez és un dels projectes més interessants que ha passat per Paterna en els últims anys. El jove lateral ha mostrat unes qualitats prodigioses i en el València tenen un gran dilema amb ell.

Ara mateix, des del club són conscients que no poden donar a Jesús Vázquez la possibilitat de ser titular indiscutible, ja que per davant d’ell està José Gayà, capità i llegenda del València.

Inter i Milà pregunten per Jesús Vázquez

Per este motiu, el club està pendent del futur de Jesús Vázquez. La realitat és que el jove lateral ha despertat l’interés de grans clubs, especialment en Itàlia. Segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, l’Inter de Milà i el Milà han telefonat a Gennaro Gattuso per a preguntar per Jesús Vázquez.

El València, per la seua part, tampoc vol perdre el control sobre Jesús Vázquez, ja que és un jugador amb un gran futur al davant. Una opció podria ser una cessió per a guanyar minuts i experiència. No obstant això, esta decisió només faria ajornar la decisió a l’estiu.

La renovació de Lato

Toni Lato acaba contracte en juny i des del club encara no han pres una decisió sobre una possible renovació. Mentrestant, Jesús Vázquez està a l’espera, ja que amb la titularitat de Gayà, ell o Lato serien els suplents en el València de la pròxima temporada.