Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby torna per a un partit clau a Getafe

Per Miguel Castells · 24 Febrer, 2021

Després de la victòria davant el Celta a Mestalla, Javi Gracia continua rebent bones notícies. Esta vegada és la tornada de Mouctar Diakhaby, el central francés ja ha superat les seues molèsties i ha deixat a Denis Cheryshev com l’únic jugador que és baixa al conjunt blanquinegre.

La lesió al Wanda

Diakhaby es va lesionar al Wanda Metropolitano quan estava oferint un rendiment espectacular. Els partits de Mouctar feien que el debat no era si anava a ser titular o no, sinó qui seria que l’acompanyaria a la parella titular de defenses centrals. De fet, quan es va lesionar al Wanda, l’equip va caure per complet i començaren a aplegar els gols contraris.

Els resultats sense Diakhaby

Des d’este enfrontament, el València ha disputat 5 partits, on ha aconseguit guanyar dos (Elx i Celta a Mestalla), ha empatat un (Athletic a San Mamés) i ha perdut dos (Sevilla al Pizjuán i Madrid a Valdebebas). No són unes estadístiques gens negatives per a la dinàmica que portava l’equip anteriorment, però les dos derrotes mencionades deixaren una imatge que probablement amb Diakhaby no s’hauria donat.

5 centrals disponibles

D’esta manera, Javi Gracia tindrà per primera vegada cinc centrals a la seua disposició. Teòricament, Paulista, Diakhaby i Guillamon seran els tres jugadors que lluitaran per les dos places titulars, després Ferro està a un escaló inferior i Mangala seria última opció, pels constants problemes físics que presenta al llarg de la temporada.

La tornada de Diakhaby significa la tornada de les possibilitats a la defensa. El valencianisme no patirà per sancions o targetes grogues, perquè ja hi ha tres centrals que han demostrat que són de garanties. Una situació que hauria de ser habitual a un club de la magnitud del València Club de Futbol.