Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Derbi de tornades a Mestalla

Per Josep Prats · 01 Març, 2021

Este pròxim divendres es jugarà la jornada 26 de la Liga Santander entre el VCF i el Villarreal a l’estadi de Mestalla, en un partit, amb molts exjugadors valencianistes tornaran a l’avinguda de Suècia.

En primer lloc, Parejo serà qui visitarà Mestalla amb més enyorament. Després de deu anys al club, el madrileny va ser venut l’estiu passat al Villarreal, deixant la capitania del VCF òrfena. El ’10’ del VCF tornarà a xafar la gespa de les últimes temporades.

Altre que tornarà serà Coquelin. El francés va aconseguir una Copa del Rei amb el conjunt valencianista, fent un partidàs a Sevilla. L’afició valencianista sempre el tindrà en la memòria després de la seua actuació davant el Barça.

Els xiquets de la pedrera

Jaume Costa, cedit la temporada passada al VCF, també tornarà a jugar davant el club i l’estadi de la seua vida. El lateral va haver d’emigrar cap a terres castellonenques en busca de més oportunitats, ja que al conjunt de Mestalla no les va tindre.

Paco Alcácer serà altre dels jugadors que tornarà a sa casa. El de Torrent va eixir per la porta de darrere, després de ser crític amb la gestió de Meriton en 2015, va eixir en direcció al FC Barcelona.

Albiol també tornarà a Mestalla. El central de Vilamarxant es retrobarà amb el seu ex equip. Va ser venut al Reial Madrid perquè el club necessitava els diners. Malgrat la seua intenció de tornar, no va ser possible.

Relació amor-odi amb Emery

Unai Emery tornarà a seure en la banqueta de Mestalla, però en la part visitant. L’afició té records roïns i bons del basc. El tècnic d’Hondarribia va classificar al conjunt de Mestalla per a la Champions durant tres temporades consecutives, però la seua famosa celebració amb el gol de M’Bia no va assentar massa bé a l’afició valencianista.