Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

De Torino a Mestalla: “Meriton no pot continuar cap minut més en el València CF”

Per Pablo Marquez · 03 Març, 2021

Ahir es va produir una reunió clau per al futur del València CF. El president del València CF, Anil Murthy, es reunia amb Ximo Puig per a poder tractar el tema del Nou Mestalla i una pròrroga de l’ATE, la qual caduca el quinze de maig. Per a sorpresa de tots, Meriton Holdings es va presentar sense cap paper i pla a la reunió que havia sol·licitat. Per este motiu, Ximo Puig es va enfadar molt i va declarar que la situació havia empitjorat.

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA DE TORINO A MESTALLA

Per este motiu, De Torino a Mestalla, una plataforma que aglutina diferents organitzacions que lluiten per defendre el València CF ha emés un comunicat oficial sobre esta situació. Des de la plataforma volen manifestar la seua indignació per la “falta de respecte de Meriton Holdings al president de la Generalitat Valenciana“. A més, fan referència al capítol que està suposant Meriton Holdings per a la història del València CF.


MERITON no pot seguir un minut més al davant del València Club de Fútbol

D’altra banda, en el comunicat emés per De Torino a Mestalla, la plataforma demana que el futur del València es faça a través d’un procés “de transparència i amb garanties d’una gestió solvent i democràtica”. En el comunicat també comenten la relació entre el príncep de Johor i Peter Lim i la possible compra per part de Tunku. Per això, des de Tornio a Mestalla comenten que rebutgen que el club puga ser tractat com a “moneda de canvi entre transaccions d’amics”.

Per a evitar esta situació, De Torino a Mestalla es presenta com a cara visible per a liderar un projecte pacífic de reversió de la propietat amb la finalitat de concloure amb l’etapa de Meriton Holdings al davant del València CF. Per a aconseguir este objectiu, traslladarà a l’opinió pública les accions que estan aglutinant. Mentrestant, és necessari continuar censant les accions en Llibertat VCF per a arribar al 5% de l’accionariat i fiscalitzar les decisions de Meriton Holdings dins del club.