Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

De Paul torna a València amb el seu futur com a incògnita

Per Blanquinegres · 01 Juliol, 2016

L’estiu va arribant a la seua fi i tot l’actual vestidor del València CF va començant a aterrar en la Capital del Túria per tal d’acudir com si del primer dia de col·legi es tractarà a l’inici de la pretemporada a les ordres de Pako Ayestarán.

Un d’eixos noms que torna és l‘argentí, Rodrigo de Paul, present des de hui mateix a la Capital del Túria després de passar sis mesos cedit a Racing. El futbolista per tant tornarà per recuperar el lloc que va perdre al seu dia i que inevitablement no va poder recuperar jugant amb el Club dels seus amors.

La cessió que va tancar-se al passat mercat d’hivern no ha tingut l’impacte desitjat pel jugador. El fill predilecte de l’Acadèmia només ha pogut sumar onze partits de Lliga on va poder servir una assistència i tres partits de Libertadores amb la signatura d’un gol. Nombres un tant pobres.

Mañana massss ?????? @geronimo_adrian

Una foto publicada por Twitter Oficial Rodridepaul (@rodridepaul) el

Per poder revertir la situació el futbolista, tal i com s’ha pogut demostrar a través de les xarxes socials, ha treballat de valent per poder arribar en les millors condicions al primer dia de treball oficial de la temporada 2016/2017.

??????

Un vídeo publicado por Twitter Oficial Rodridepaul (@rodridepaul) el

En les últimes negociacions que ha portat per davant l’entitat de Mestalla, el nom de l’argentí ha estat relacionat per ser inclòs com a moneda de canvi i així abaratir els preus finals dels fitxatges com per exemple el d’Amadou Diawara. Estes condicions no han sigut acceptades i el jugador haurà de treballar per buscar el seu lloc a la plantilla acoblant-se a les condicions marcades pel cos tècnic o marxar de forma definitiva lluny de Mestalla per demostrar el que no ha pogut demostrar als dos últims cursos futbolístics.