+  PRIMER EQUIP  

De Paul i Orban, últimes hores com valencianistes?

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2016

Les últimes noticies al voltant d’arribades a l’entitat de Mestalla davant el final del mercat de fitxatges, obliguen d’alguna forma a despendre’s de fitxes de jugadors que ja es trobaven en el vestidor valencianista. Els tràmits finals en els noms de Siqueira i, probablement, Sarabia, fan que fins a 2 homes tinguen que eixir en forma de cessió fins la fi de la present temporada.

Estes dos possibles i imminents arribades al VCF, fan, almenys, que noms com el de Lucas Orban tinga que buscar una eixida. El lateral argentí sempre havia tingut la possibilitat de tornar cap a Argentina però tal i com ja vam assegurar ací, a Blanquinegres.com, les necessitat de Boca, equip millor col·locat per fer-se amb els seus servicis, pareix que ja han quedat tancades. Tot i això, Orban podria tindre a hores d’ara fins a 2 possibilitats damunt la taula. Una que no el faria marxar molt lluny i altra que li obligaria a creuar el canal de la Manxa. Granada podria ser la seua destinació tal i com ha informat el company de Sillas Gol, Alberto Santamaria. El negocis en forma de cessió entre el VCF i el conjunt sefardita no són nous ja que Robert i Salva Ruiz completen allí el seu creixement. L’altra opció que maneja el jugador seria la de marxar cap a la Premier League, concretament cap a Newcastle. Precisament, el VCF hauria sigut l’equip que s’hauria avançat als anglesos per Siqueira i ara les ‘garses negres’ continuarien buscant un defensor per el carril esquerre on Lucas Orban podria caure a la perfecció.

L’aterratge de Sarabia a la Capital del Túria podria provocar l’adéu de Rodrigo de Paul que es voria clarament damnificat. L’argentí tot i l’arribada de Gary Neville no ha vist augmentat el seu protagonisme amb minuts amb el VCF i segons les últimes hores, Getafe podria ser el seu nou destí per tal de cobrir la baixa que Sarabia deixaria al conjunt ‘azulón’. De Paul a l’igual que el seu compatriota, Orban, també tindria la possibilitat de marxar cap al seu país d’origen on poder completar una cessió. La possibilitat de tornar cap a Racing, equip de la seua vida, també ha aparegut a les últimes hores, tot i que pareix que l’única oferta presentada per els seus servicis seria la del conjunt madrileny.

Estes últimes hores de mercat, finalment, pareixen que tindran molta activitat, tot i que la versió ‘oficial’ era de que no hi havia cap interés en ser protagonista en este mes de gener, però el fet de realitzar incorporacions porta la imperiosa necessitat de buidar per tal de complir amb que tots els jugadors tinguen fitxa federativa i la més important, amb la partida econòmica del Fair-Play financer en el que el VCF té un marge, encara que molt xicotet.