CRÒNICA VCF-EIB: Humiliació a Mestalla (0-4)

Per Cristian Año · 04 Febrer, 2017

Dos jornades després, tornava la Lliga a Mestalla amb les novetats de Zaza i Orellana, els dos fitxatges d’aquest mercat d’hivern. Voro arribava amb problemes després del desastre a Gran Canària on es quedava sense Parejo, Enzo, Nani i Munir. Amb un mig del camp inusual, el conjunt ‘ché’ lluitaria pels 3 punts que tornaren a donar confiança de cara al que resta de temporada. Davant, l’Eibar de Mendilibar que arribava a Mestalla després de véncer a Corunya. Per part dels visitants, Yoel tornava a Mestalla defensant la porteria basca.

El partit arrancava sense un domini clar per part d’ambdós conjunts. Al primer minut, Zaza ja buscava sort des de fora de l’àrea, i posteriorment, l’italià desaprofitava un bon centre de Gayà que acabava amb un mal remat per dalt de la porteria. El València CF no anava a aconseguir molt més en els primers 45 minuts, mentre que un Eibar ben plantat, buscava ocasions fins que Sergi Enrich trobava el gol en el minut 28 després de rematar de cap al fons de la porteria d’Alves.

Per si no era poc, Munera Montero xiulava penal polèmic i expulsió a Carlos Soler per soltar una manotada en el llançament d’un corner. Adrian González no es deixava intimidar pel ‘parapenals’ brasiler i firmava el 0-2 abans de marxar als vestidors. Mestalla mostrava el seu descontentament amb el joc mostrat durant la primera meitat, com ja és habitual aquesta temporada.

Ja en la segona meitat, Voro buscava reacció i gol amb el debut del xilé Orellana, qui entrava per part de Joao Cancelo. Però aquesta anava a ser nul·la. El València no s’aproximava ni a la porteria de Yoel, però l’Eibar sí que continuava mostrant perill en cada ocasió. Al minut 56, un rebot aprofitat per Dani Garcia deixava sentenciat el partit amb un 0-3 en contra. L’afició, cabrejada, ja marxava de l’estadi.

Però, desgraciadament, encara anaven a tindre temps de fer el quart gol. Sergi Enrich augmentava la distància en el marcador, enfront d’un equip sense ànima que no alçava ja el cap. L’Eibar himiliava al València CF en la visita a Mestalla i s’emporatava els 3 punts. Els de Voro, per la seua part, firmàven un dels pitjors partits de la temporada.