CRÒNICA RSO 3-2 VCF: El València CF continua en caiguda lliure

Per Cristian Año · 10 Desembre, 2016

“Qui no vullga vestir la camiseta del València CF, FUORI!” Així eixia Prandelli al Media Center de Paterna en l’entrenament previ al partit davant la Reial Societat. L’actitud dels jugadors no és la que l’italià esperava trobar-se quan va arribar al conjunt blanquinegre. Amb una puntuació de descens, el València CF visitava Anoeta per a enfrontar-se al conjunt d’Eusebio Sacristán.

Amb un equip ple de baixes, Prandelli es decidia per Fede i Santos, dos jugadors que no han contat molt en els últims partits en l’esquema de l’entrenador. Endormiscats, per a variar, començaven els jugadors visitants, i prompte anaven a pagar-ho. En tan sols 2 minuts, una defensa en mode “Mannequin Challenge” deixava que William José rematara sol un corner i posara l’1 a 0 en el marcador.

Un equip sense actitud i sense trobar-se en el terreny de joc, no aconseguia alçar el cap. Montoya era l’únic que aconseguia tindre una ocasió en àrea rival, però William José anava a respondre com millor sap, tornant a marcar. Altra jugada de corner i altre gol local. 2-0 i mateixes sensacions.

L’eixida de Santi Mina per Fede en la primera meitat anava a canviar un poc la situació, ja que l’asturià provocava un penal que Dani Parejo anava a aprofitar per a retallar distàncies abans de marxar als vestidors. 2-1 i 45 minuts al davant, però la situació no anava a ser fàcil.

La defensa continuava igual, ‘fent aigües’ i sense concentració, tenint problemes que causaven arribades locals, sobretot de les botes de Juanme, qui havia eixit en substitució de l’autor del doblet. Una de les notícies bones d’aquesta segona meitat anava a ser la demostració d’Alves en la seua especialitat, parar penals. Un contacte de Santos amb Carlos Vela feia que mexicà es posara a 11 metres davant d’Alves, però el brasiler anava a tornar-ho a demostrar. Alves evitava el 3-1.

Altre aspecte positiu anava a ser a nivell personal. Carlos Soler debutava en Lliga per a substituir a Mario Suarez. El jove valencianista anava a crear en la primera jugada que tocava baló una de les ocasions més perilloses del partit, encara que sense fortuna. Pocs minuts després, el portugués Joao Cancelo anava a ser expulsat en veure la segona groga. Més problemes per al València CF, on a més a més també anava a ser expulsat Ochotonera per protestar. Quan faltaven ja pocs minuts, Juanmi sentenciava el partit posant el 3-1 després d’una gran assistència de Vela, encara que Bakkali anava a tindre temps per a respondre i fer el 3-2.

Finalment, el partit finalitzava amb una dura derrota de 3-2. El València CF, en caiguda lliure als llocs de descens.