+  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA DEP 1-1 VCF: Negredo salva a un inoperant València en el 93

Per Pere Alapont · 24 Gener, 2016

L’encontre ha començat amb els dos equips ben plantats i els locals arribant amb més homes, però ha sigut Álvaro Negredo qui ha tingut la primera ocasió clara de l’encontre als 11 minuts. S’ha quedat pràcticament sol davant del porter del Deportivo i el seu llançament amb la cama Esquerra ha anat massa creuat.

Els gallecs han seguit aportant més aplegades que els valencians, sense arribar a definir, però ha sigut als 25 minuts quan Parejo ha tingut altra gran opció de gol. Pràcticament a continuació, el Deportivo ha anotat el primer del partit mitjançant Lucas Pérez. El treball seriós que estava fent-se, per terra.

Del centre del camp cap a enrere, la sensació que donaven els jugadors del València quan s’aproximaven els corunyesos era de pànic, i de quallar bones accions en atac, ni parlar-ne. Poc abans del xiulit que assenyalava el descans, André Gomes ho ha intentat de lluny sense èxit, i amb 1 a 0 i ninguna sensació de reacció ha acabat el primer temps.

La segona meitat ha començat amb una acció mal invalidada al Deportivo que haguera suposat el 2 a 0. Vezo ha hagut d’entrar per Barragán, que s’ha retirat lesionat als 52 minuts. A falta de mitja hora, Bakkali ha botat per Zahibo, que hui ha sigut titular en un centre del camp que no ha funcionat ni en atac ni en defensa.

Ryan ha hagut d’intervenir als 67 de joc per a tornar a evitar una nova diana dels de Riazor i Neville ha esgotat l’últim canvi donant pas a Rodrigo Moreno per Santi Mina, que s’ha retirat rebent una forta xiulada pel seu passat vigués. Negredo ha tingut la primera oportunitat del València en la segona part al minut 80, quan ha intentat superar a Lux per dalt. La pilota ha fregat el travesser.

I quan ja es pensava en tornar a casa amb el cap baix, al 93 Parejo ha posat un centre impecable i Negredo ha enviat el baló amb un gran remat de cap al fons de la porteria gallega. L”equip respirava i ho celebrava amb tremenda eufòria. No era per a menys. No ha hagut temps per a més i els de Neville sumen un punt vital.