ACTUALITAT  

Corona trau pit i valora el mercat de fitxatges

Per Alex Alfaro · 14 Septembre, 2023

Corona ha parlat en roda de premsa en el dia de hui en la presentació de l’ucraïnés, Roman Yaremchuk. No obstant això, ha tornat a fer gala de la poca humilitat amb la qual sol comparéixer en roda de premsa. En lloc de fer autocrítica per la plantilla confeccionada, assegura que “està convençut que hi ha jugadors de sobres per a aconseguir l’objectiu”

Joc net: “No és una qüestió de FPF, també és cosa de tresoreria i Cashflow. Hem de reduir els nostres costos”.

Cost de plantilla:No soc ací per a donar informació financera”

Baraja va dir que la plantilla era curta: “Hem tractat d’equilibrar la plantilla. A tothom, a l’entrenador i a la direcció esportiva, per descomptat també als aficionats, ens agradaria tindre les màximes opcions possibles. Ens falta profunditat en alguna posició, però no qualitat per a competir dins dels nostres objectius”

Comparació respecte a temporada passada: El futbol està fart de donar-nos exemples que les teories no es compleixen. El que el mes és bo, més tard pot no ser-ho. Vull veure com creixen els jugadors enguany i veure com es desenvolupen, els donarem suport i estabilitat perquè ens demostren que són una plantilla bona

Crítiques:Òbviament no m’agrada que em demanen que em marxe. Soc un professional que crec que, humilment, em deixe la vida per aquest club, que és un gran orgull i tracte de fer-me cada vegada més forta”

Plantilla tancada: “Abans de la roda de premsa del partit de l’Alabés la plantilla no estava tancada”.

Rafa Mir: “El tècnic tenia molt d’interés en RAFA MIR, havia treballat amb ell quan era jove i era quasi un desig. Vam poder complir amb les exigències del Sevilla, però una vegada no es dona, vam tornar a la idea de reduir costos”.