Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Corona renova de manera indefinida en el VCF

Per Josep Prats · 25 Març, 2021

En la reunió a principis de mes entre Murthy i Lim, el màxim accionista li va fer una encomanda al president per a planificar la pròxima temporada i poguera fer un projecte i un equip competitiu.

Segons avança Superdeporte, el principal objectiu de Peter Lim per a la temporada que ve és classificar-se per a competició europea, i vol un home que ho planifique i faça l’estructura esportiva.

Eixe home és l’actual director esportiu del VCF, Miguel Ángel Corona, qui va arribar al conjunt de Mestalla gràcies a César Sánchez. En les tasques de direcció esportiva no ha pogut fer res, ja que les decisions finals les prenia Murthy i Peter Lim.

S’ha convertit en home fort de club

En canvi, en els últims mesos s’ha convertit en un home fort dins del club i serà l’encarregat de dissenyar l’equip per a la pròxima temporada amb l’objectiu principal de classificar-se per a Europa.

Serà l’home fort en l’àmbit esportiu, encara que la decisió final, com sempre, serà la del màxim accionista. A més a més, el club valencianista tenia una clàusula per a trencar el contracte de Corona, però l’han renovat de forma indefinida.