ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona li ofereix a Baraja este davanter Jamaicà

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2023

El València segueix desesperat a la caça d’un ‘9’. Eixe estat de nerviosisme no arriba per falta de possibilitats en el mercat, sinó pel extrem control econòmic que ha imposat Peter Lim per a l’últim fitxatge que escometrà el conjunt che. Els de Mestalla tenen una poc menys de 48 hores per a fitxar un punta i les condicions en les quals podran fer-ho freguen l’ínfim.

I ací es cola un nom: Paco Alcácer. El davanter valencià és un dels jugadors que acceptaria vindre en les condicions que imposa Peter Lim, qui ja ha donat l ‘ok’ a la seua incorporació. Per a major facilitat, el Sharjah F. C, club àrab en el qual milita Paco, li permet abandonar l’entitat sense que el València haja de pagar.

Una altra de les opcions que li han posat a Rubén Baraja damunt de la taula és la de Shamar Nicholson, davanter del Spartak Moscou, jamaicà i que compleix un perfil més ‘tanc’ com el de Rafa Mir, com ha informat Relevo. 

És un davanter de 26 anys, 1,94 d’alta, i la seua principal desventatja es que no ha jugat en la lliga espanyola, i per a Baraja és un problema molt greu.