ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona explica la situació del València en el mercat

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2023

Miguel Ángel Corona, Director Esportiu del València C.F, ha parlat en la prèvia del partit contra el Girona on ha analitzat la situació de l´equip, la prèvia del partit contra el Girona, la situació del mercat i el futur dels futbolistes joves.

Mercat: “Bé, hem fet un anàlisis de la plantilla des de l´1 de setembre. Ningú pot dir que existeix la plantilla perfecta, tenim un anàlisis fet i estarem preparats en el moment en el que financerament pugam completar una bona plantilla”

Venda dels joves: “No, no, no tenim la intenció. Estem molts centrats en el dia a dia i sabrem mantindre la plantilla i competir bé fins al final

Yarek: “Molt prometedor. Pensem i ho està demostrant tant en el filial com en la sub-19 i amb els minuts en el primer equip. Té un futur molt esperançador. Sabem que es molt complicat consolidar-se i aconseguir una boan trajectòria, però amb calma”

Partit: “És veritat que estem en l´estadi més complicat de visitat, però estem fent bons partits com a visitant. En Bilbao, un camp molt complicat, un gol en el 96 ens va privar de la victòria”