Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix les entrades que queden disponibles per al Trofeu Taronja

Per Alex Alfaro · 05 Agost, 2023

Últim test de ‘Premier League’ abans de LaLiga. El València 2023-2024 fa la seua posada en escena a Mestalla amb una sola cara nova -Pepelu– i molta incertesa sobre la plantilla que acabarà competint per mantindre la categoria.

Malgrat l’absència de fitxatges, Rubén Baraja ha anat superant tots els esculls de la pretemporada i maximitzant els recursos d’un ‘Baby València’ que s’ha mostrat sòlid en defensa amb un sol gol en contra. Mancant tancar incorporacions, l’atac valencianista transmet preocupació per l’escàs bagatge en l’elit dels canterans.

Hui és la primera prova de foc i com és habitual en aquest tipus de partits, Mestalla no tindrà un dels seus millors ambients de la temporada. És més, a poques hores de l’inici del partit, encara havien més de 15000 entrades disponibles en les taquilles de l’Estadi de Mestalla.

Són xifres importants tenint en compte que és un estil de partit en el qual es regalen moltes entrades per compromisos comercials, escoles, amics… No obstant això, serà important veure la reacció de l’aficionat a la falta de fitxatges que ara mateix està vivint el club de Mestalla.