La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix l’àrbitre amb més paperetes per a ser triat per a xiular la final de Copa
,

Coneix l’àrbitre amb més paperetes per a ser triat per a xiular la final de Copa

COMPARTIR

La final de la Copa del Rei tindrà lloc el pròxim 23 d’abril. En poques hores entrarem en una de les setmanes més importants per al valencianisme des d’aquell 25 de maig. L’equip viatja a Sevilla amb la il·lusió de fer coses grans a Sevilla. És una cita amb la història, i possiblement l’última en molt de temps si no canvien molt les coses.

I un dels actors fonamentals de la final serà l’àrbitre. Com va explicar ahir Gayà en la zona mixta després del partit, existeix un gran malestar dins del vestuari ja que encara no coneixen com serà l’àrbitre de la final, i veient els anteriors precedents hi ha més d’un que serien molt evitables.


Com va informar Iturralde en la Cadena SER durant el dia d’ahir, ara mateix el favorit dins de la RFEF per a arbitrar eixe partit és Alejandro Hernández Hernández. De moment, la ratxa amb el València d’aquest col·legiat esta temporada és molt dolenta:  dos empats i una derrota. A més, va ser el famós àrbitre que va demanar perdó en un partit enfront del FC Barcelona. Siga com siga, des de València estaran molt atents al paper arbitral i del VAR en la final. Bordalás ja ho va deixar clar en roda de premsa, “sembla que el VAR no funciona amb el València”