La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix el nou equip de Santi Mina després de ser condemnat a quatre anys de presó
,

Coneix el nou equip de Santi Mina després de ser condemnat a quatre anys de presó

COMPARTIR

-->

Santi Mina, futbolista condemnat a quatre anys de presó per abús sexual, ha tancat en la vesprada d’este dimarts la seua incorporació a l’Al Shabab, club de l’Aràbia Saudita que entrena l’espanyol Vicente Moreno.


L’atacant, que continua pertanyent a la disciplina del Celta de Vigo, ja que arriba al conjunt asiàtic en condició de cedit, va ser denunciat en l’estiu de 2017 per una jove que llavors tenia 18 anys. Fa tres mesos i mig, un jutjat d’Almeria li va condemnar a quatre anys de presó, a l’espera de la sentència en ferma del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia.


Després de confirmar-se la seua condemna, el Celta va apartar al futbolista de la plantilla i ha esborrat del seu web qualsevol rastre que puga vincular la imatge del futbolista amb l’equip gallec.

La seua cessió a l’equip de l’Aràbia Saudita, país que no té conveni d’extradició amb Espanya, està provocant una gran indignació en les xarxes. Moltes persones es pregunten com és possible que el futbolista haja pogut eixir d’Espanya amb una sentència condemnatòria que està pendent de sentència ferma i possible recurs. “Per què aquest individu continuava tenint el seu passaport?”, indica una tuitera.