Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat oficial del València respecte a la suposada falta de respecte de Rubiales

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2022

Nova filtració respecte a Rubiales, esta vegada amb el València pel mig. El diari El Confidencial ha publicat una notícia en la qual revela una filtració en la qual es veu una conversa de Whatsapp entre el mateix president de la Federació i el seu pare, a més d’altres familiars.

La conversa té lloc en els últims minuts del Madrid – Sevilla del 18 de gener de 2020, mentre es disputava el Madrid – Sevilla. En la conversació també es trobava l’exalcalde de Motril, Luis Manuel Rubiales López.

En este context, el dirigent del qual depén el Comité Tècnic dels Àrbitres va reconèixer que preferia que el partit acabara amb una victòria del Reial Madrid. “A veure si ens raspallem als llavamans estos. Són el segon equip que pitjor em cau de tots”, va assegurar Rubiales en el xat familiar.

El seu pare va afegir que el València també era un dels equips que menys li agradaven”. “Sí, i a mi. València i Sevilla [sic]”, va respondre el seu progenitor, acompanyant eixes paraules de diverses emoticones. La resposta li va fer gràcia al president de la RFEF, que va escriure “jajaja” i va precisar quins eren els equips que menys suportava. “A mi en este ordre Vila-real, Sevilla i València [sic]”, va admetre Rubiales.

Resposta del València en forma de comunicat

Davant la informació publicada per “El Confidencial” aquest dimarts, 11 d’octubre, sobre unes presumptes afirmacions de Luis Rubiales, el Valencia CF, el Sevilla FC i el Villarreal CF desitgen manifestar la seua condemna de manera conjunta davant els greus menyspreus del president de la Real Federació Espanyola de Futbol cap als nostres clubs. 

Les converses en les quals parla amb tal greuge, animadversió i arrogància cap a les tres institucions són inacceptables venint d’una persona que ostenta un càrrec de tal responsabilitat i que ha de vetlar per igual pels interessos de tots els clubs del futbol espanyol.

Valencia CF, Sevilla FC i Villarreal CF condemnen el desfavor i la falta de respecte de Luis Rubiales cap a les nostres entitats i, el més important, cap al sentiment de les seues aficions. Així mateix, mostren la seua màxima preocupació per les possibles conseqüències que puga suposar la seua actitud envers els nostres clubs, ja que el seu comportament no contribueix a la transparència de la competició.

Valencia CF, el Sevilla FC i el Villarreal CF insten a Luis Rubiales a rectificar i demanar disculpes públicament a les tres institucions i als seus aficionats.