Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Comunicat mèdic sobre Sergi Canós

Per Alejandro Fernandez · 18 Septembre, 2023

El València ha realitzat un comunicat en la vesprada de hui fent oficial la lesió de Sergi Canós després de les proves mèdiques efectuades en el matí de hui. El futbolista de Nules “pateix una lesió de la musculatura isquiotibial de la seua cama dreta” i la seua data de tornada encara no està marcada en el calendari.

El jugador estarà pendent d’evolució i s’estima que estarà de baixa entre unes 2-3 setmanes. Sergi Canós es perdrà més partits de l’habitual, ja que la setmana que ve hi ha partit entre setmana contra la Reial Societat a Mestalla. El club che no podrà comptar amb el fitxatge per a un partit contra un rival que està en la màxima competició continental.

Canós se suma a la llista de lesionats del València amb Gabriel Paulista, DImitri Foulquier i Alberto Marí. L’equip també està pendent de Jesús Vázquez, qui anava a ser el substitut de J.L. Gayà, però que no es va notar en condicions d’eixir, i en el seu lloc va entrar Cenk.

Sergi Canós va ser un dels noms propis del partit del València a Mestalla contra l’Atlètic de Madrid. La seua baixa per als següents partits és un dels grans problemes per a Baraja, pel que produeix Canós sobre el camp i per la falta de jugadors que ocupen el lloc que deixa per la lesió.

COMUNICAT OFICIAL DEL VALÈNCIA:

Després de les proves efectuades aquest dilluns el jugador Sergi Canós pateix una lesió de la musculatura isquiotibial de la seua cama dreta, patida en el partit del passat dissabte a Mestalla. El davanter continuarà tractament mèdic, fisioteràpic i de readaptació fins a millora clínica.

 

 

Hola