Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Comprova ací el teu dècim de la loteria de Nadal

Per Alex Alfaro · 22 Desembre, 2022

En el dia de hui s’ha celebrat el Sorteig de la Loteria de Nadal de l’any 2022. Com és habitual, el sorteig s’ha realitzat a Madrid i este any ha tornat a la quasi total normalitat després de dos anys afectats per les mesures de prevenció per a la Covid-19. No obstant això, tal com va ocòrrer l’any passat,, en esta ocasió sí que s’ha permés l’entrada de públic.

En esta notícia podràs comprovar els teus dècims per a veure si has tingut sort i contenen un premi. El procediment és molt senzill. En primer lloc, l’únic que hauràs de fer és incrustar els números del teu dècim en la notícia. La mateixa pàgina et mostrarà si el dècim té premi.

La loteria i la seua il·lusió

La loteria és il·lusió i totes les persones d’Espanya esperen tindre sort per a poder aconseguir un premi que ens alegraria la vida a tots. A més, la loteria és un moment molt especial, en el qual totes les famílies estan assegudes a les seues cases enfront de la televisió per a veure si poden viure un Nadal més especials. Encara que el millor regal possible és passar unes festes tots junts i amb molta felicitat.

Des de Blanquinegres vos desitgem moltíssima sort i esperem que tingueu sort en este sorteig de la loteria de Nadal de l’any 2022. Ha sigut un any molt complicat per a tots, principalment en l’àmbit econòmic. Per això, la loteria arriba com un moment d’il·lusió per a totes les persones que este any han participat.

Llista de premis

El sorteig es fa pel sistema tradicional de fa més de dos-cents anys, amb el que pot donar-se que un número concret haja sigut cantat erròniament, i per això els possibles errors són revisats en les nombroses verificacions que es fan durant el sorteig i quan este ha acabat.

Una vegada revisades les taules en l’escenari, es confecciona la llista de premis en el Teatro Real, on un equip de catorze persones repassa una vegada més les boles de premis i números contingudes en les taules.

Finalment, a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre s’elabora la llista de premis oficial, que s’edita i es distribueix a la vesprada als punts de venda i als mitjans de comunicació perquè així els ciutadans puguen comprovar els resultats oficials. També estarà disponible en el web oficial de Loteries.

Enguany es repartiran 2.520 milions d’euros en premis, entre ells la popular Grossa de 4.000.000 euros a la sèrie, és a dir 400.000 euros el dècim; el segon premi, d’1.250.000 euros a la sèrie i 125.000 el dècim, i el tercer, de 500.000 euros a la sèrie i 50.000 el dècim.