Cinqué doblet per a Mina

Per Blanquinegres · 31 Octubre, 2018

Tornava a una convocatòria des de la seua lesió el 23 de setembre en el duel enfront del Vila-real CF, i Santi Mina, quan més ho necessitava el Valencia CF, va aparèixer per a donar-li la victòria a l’equip. Primer va agafar la pilota en el costat esquerre abans de traure un llançament molt ajustat amb la seua cama dreta per a col·locar l’1-1 en el marcador. Era la seua primera rematada entre els tres pals i l’ariet gallec va tornar a demostrar que porta el gol en la sang. Uns minuts més tard, Mina va cabotejar un centre de Daniel Wass per a certificar la remuntada i segellar un doblet. És el seu 5º doblet vestint l’elàstica valencianista.

Fins a eixe minut 70 de partit, Santi Mina no va parar d’oferir-se i desgastant-se també en tasques defensives, pressionant a dalt. Als 5 minuts de partit es va llançar als peus del meta Salva, blocando el seu rebuig, que va estar prop d’acabar amb la pilota en el fons de la xarxa. Abans d’acabar el primer temps no va aconseguir culminar una bona acció trenada després d’una passada de Kang In, però si per alguna cosa es caracteritza el davanter viguésés que mai es rendeix. El seu doblet va arribar després del descans. Va igualar el partit amb un violent derechazo en el minut 70, nou després, es va moure a la perfecció dins de l’àrea per a rematar amb el cap un centre mesurat de Daniel Wass.

Davant el CD Ebre va anotar els seus primers gols esta temporada, un doblet que és el cinquè des que va arribar al Valencia CF. El curs passat ja li va marcar dos gols al Reial Saragossa (4-1) en la Copa del Rei i a la Reial Societat (2-1) en LaLiga; la temporada 2016.17 va segellar un doblet davant la UD Las Palmas en la primera jornada del campionat; i el primer ho va certificar davant el Rapid de Viena en la UEFA Europa League (6-0) el 18 de febrer de 2016.