La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen no viatja a Anglaterra amb el seu futur en l’aire
,

Cillessen no viatja a Anglaterra amb el seu futur en l’aire

COMPARTIR
Cillessen no ha viatjat a Anglaterra i no estarà amb la resta dels seus companys per a mesurar-se al Nottingham Forest, tal com han avançat els companys de APunt Esports i ha pogut confirmar Blanquinegres.com.

Es tracta d‘un dels futbolistes que es troben en la rampa d’eixida i que si depenguera del club, eixiria sense pensar-s’ho dues vegades. Per dos motius principals: el València té un greu problema en la porteria amb quatre fitxes i Cillesen ocupa quasi 14 milions de massa salarial.

Notícia que va avançar Blanquingres el 15 de juliol

Jasper Cillessen vol eixir del València. No se sent important al club i vol disposar de minuts per a tenir més opcions de jugar el mundial. L’holandés ho té clar i ha traslladat al club la seua decisió ferma de deixar el club, bé siga mitjançant traspàs o amb la carta de llibertat, segons ha pogut saber Blanquinegres.

Després de les contínues lesions i d’haver perdut la titularitat davant Mamardashvili, el porter és un problema per al València, que compta amb 4 porters de la primera plantilla actualment: Mamardashvili, Cillessen, Jaume Doménech i Rivero.

No obstant això, el València espera ingressar alguna quantitat per l’holandés, que va aplegar amb l’intercanvi amb Neto i per un valor comptable de 35 milions d’Euros. A pesar d’això, si no hi han ofertes, el desig de Cillessen és el d’eixir igualment mitjançant la carta de llibertat. 

En cas de realitzar-se l’eixida, el València es desfaria del jugador que més Fair Play Financer consumeix, amb un cost al voltant dels 14 milions per temporada i alliberaria espai salarial per a poder inscriure nous jugadors.