La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cazoo podria retirar-se d’equips europeus per a centrar-se en el Regne Unit
,

Cazoo podria retirar-se d’equips europeus per a centrar-se en el Regne Unit

COMPARTIR

-->

Els beneficis per patrocinis és un dels punts més importants d’un club de futbol quan està al màxim nivell. Les empreses estan dispostes a pagar grans quantitats de diners per a veure’s publicitades a les camisetes dels equips, i en el cas del València el patrocinador principal és Cazoo, qui també patrocina a la Real Societat, Lille, Everton…

Colp a l’economia che

Doncs bé, Cazoo s’està plantejant abandonar als equips europeus. L’empresa de lloguer de cotxes es centraria únicament en els equips del Regne Unit, com són l’Everton o l’Aston Villa, i això podria repercutir negativament en l’economia del València, que hauria de trobar prompte una marca substituta.

El club che no està passant per un bon moment pel que fa a l’aspecte econòmic i este colp podria ser molt dolorós. La relació entre el València i Cazoo començà esta temporada i podria acabar abans d’arribar a la fi d’esta. La mateixa situació viu la Real Societat i tots els equips que no pertanyen al Regne Unit.

La versió del club

Per la seua part, segons ha pogut saber Blanquinegres, la versió del club és que no saben res d’este possible moviment de Cazoo. El València i el seu actual patrocinador firmaren un contracte de 2+1 que ara mateix no hi ha notícies que no es vaja a complir.