La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani rebutja un sou de 5 milions per a esperar al València
,

Cavani rebutja un sou de 5 milions per a esperar al València

COMPARTIR

El València no pot deixar escapar l’opció de firmar a Edinson Cavani. L’uruguaià està fent tot el possible per acabar firmant pel club de Mestalla, però de moment les dificultats per a vendre a Maxi Gómez i/o a Marcos André estan retardant molt una operació que il·lusiona al valencianisme, ja que es tracta d’un davanter espectacular.

Pendent del seu futur

Als seus 35 anys, Cavani continua sent un jugador molt vàlid per a qualsevol equip. Ell vol anar al Mundial i per això apreta per a tancar el seu futur esta setmana, però la secretaria tècnica blanquinegra no és capaç d’alliberar el Fair Play pertinent per a llançar-se a per ell de forma definitiva. Mentrestant, Cavani està a Madrid pendent del seu futur.

Assumible

Segons el diari AS, l’uruguaià realitzà una contraoferta al València on demanava dos anys de contracte i una fitxa molt assumible per al club che, per tant, es tracta d’una oportunitat única per a incorporar a un futbolista d’esta magnitud. Gattuso és el seu principal valedor i està en contacte amb ell perquè no perda la paciència.

Ha rebutjat ofertes

Però sense dubte, el motiu principal pel qual Cavani s’està guanyant a tot el valencianisme abans d’arribar és que està rebutjant ofertes majors en termes econòmics. El Niza, equip de la Ligue 1, li ha oferit un sou de 5 milions, però l’uruguaià vol continuar esperant al València, almenys fins al dimecres. Cavani no es pot escapar.