La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani arriba a un acord amb el Vila-real
,

Cavani arriba a un acord amb el Vila-real

COMPARTIR

El València treballa en la incorporació d’un davanter. La passada temporada, els únics jugadors que van ser capaços de superar els deu gols van ser Carlos Soler i Gonçalo Guedes. El segon ha sigut venut al Wolverhampton. Per este motiu, el club està buscant en el mercat per a poder fitxar a un futbolista que puga fer un bon registre de gols. 

Cavani molt prop del Vila-real

Ara mateix, la primera opció és Edinson Cavani. El davanter uruguaià va acabar contracte amb el Manchester United i està sense equip. Cavani vol continuar jugant en Europa, perquè vol tindre opcions de jugar el Mundial, el qual es disputarà el mes de novembre. 

No obstant això, les notícies que arriben des de Portugal no són positives. Segons ha informat el periodista César Luís Merlo, el Vila-real ha arribat a un acord amb Cavani per a ser el nou davanter del club castellonenc. D’esta forma, el davanter firmaria pel submarí groc i es ficaria a les ordres d’Unai Emery. 

La venda de Maxi era necessària

De fet, apunten que Edinson Cavani viatjarà este dissabte a Vila-real per a passar el reconeixement mèdic corresponent i firmar el seu contracte. El València estava molt interessat en el futbolista i havia convençut a Cavani, perquè anava a tindre més minuts. No obstant això, el club che no ha pogut vendre a Maxi Gómez a temps, ja que la seua eixida era necessària per a alliberar massa salarial.