ACTUALITAT  FITXATGES  

Carlos Vicente, sobre l’interés del València en ell: “És un orgull per saber que estàs fent les coses bé”

Per Manel Rumbau · 08 Novembre, 2023

El nom de Carlos Vicente ha aclaparat l’actualitat del mercat valencianista en els últims dies. El jugador del Racing de Ferrol és una de les sensacions amb majúscules de LaLiga Hypermotion 2023-24. I és que, res més lluny de la realitat, suma tres gols i quatre assistències en el primer terç de la temporada, a més de ser una de les peçes fonamentals del seu equip. 

L’atacant de Saragossa, en aquest context de mercat, acaba contracte el pròxim 30 de juny i la seua clàusula és de 600.000 euros. No obstant això, tot i ser un jugador diferencial per al Racing, el cert és que el mateix club no li ha oferit pel moment renovar.

El Director General del Racing de Ferrol, Carlos Mouriz, en una entrevista amb la Veu de Galícia, ha reconegut que no li han oferit la renovació per uns motius establerts. “No li hem oferit la renovació. Per a què? Si vol estar estarà i si vol marxar-se marxarà. Sap que tenim un projecte seriós, ferm i il·lusionant. Amb ell i sense ell”, assenyalava Mouriz.

Pel que respecta a si tem perdre’l en aquest mercat d’hivern, apuntava que “no tem a res. Té una clàusula de 600.000 euros. Hem encertat amb ell i ell amb la decisió de vindre. El Racing quan Carlos Vicente va arribar ja havia complit 100 anys i dins d’un temps continuarà existint i nosaltres no estarem ací”.

El jugador respon a l’interés del València en ell

Durant el dia de hui, el jugador de l’equip de Ferrol ha tornat a ser noticia per una entrevista que ha concedit a Relevo i a la qual, res més lluny de la realitat, ha sigut preguntat pel club de Mestalla. I es que per a Vicente, l’interés del València “és un orgull per saber que estàs fent les coses bé. També per l’equip: açò no seria possible sense ells. El meu rendiment depén del seu. Jo no hauria fet un any com el passat si no haguera sigut pels meus companys. Les sensacions són difícils de descriure, però diria que la paraula és orgull”.

A més, el jugador ha parlat sobre la possibilitat de renovar amb el seu actual equip, destacant que “això és una cosa que deixe als meus representants. Jo tracte d’estar un poc allunyat del tema. Em dedique a jugar, dins del que cap, perquè sempre has d’estar un poc atent”.

Per últim, sobre eixir en hivern, Carlos Vicente destaca que “l’única cosa que et puc dir és que estic molt content d’estar on estic. Si fora diferent, t’ho diria. Eixa conversa és per a més endavant. En novembre tot sembla massa prompte. Li ho deixe a les persones que han de treballar-ho i jo em centre en el que he de fer: jugar”, ha acabat.