La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler parla sobre la seua eixida del València
,

Carlos Soler parla sobre la seua eixida del València

COMPARTIR

Carlos Soler va abandonar el València per a fitxar pel París Saint Germain els últims dies del mercat de mercat. El migcampista valencià va rebre l’oferta del club francés i va decidir que el millor per a la seua carrera era canviar d’equip. Ara mateix, Soler ha atés als companys de l’agència EFE i ha parlat sobre la seua eixida del València. 

El fitxatge pel PSG

Vaig rebre la trucada del PSG i em van convéncer que el projecte era top i jo també estic convençut que puc participar en un equip de nivell i que tinc qualitats per a això. El club que em crida està molt atent a mi, té molt interés i és un dels clubs millors d’Europa, encara que deixar la teua casa no és senzill. Però volia fer un pas avant i crec que ho he fet. 

Renovació amb el València

Va haver-hi al final un intent de renovació. En veritat ha sigut un període molt llarg el d’intentar renovar-me. No es van donar les condicions, són coses que passen. Al final, també jo volia progressar, millorar la meua carrera, va sorgir això de París i no vaig tindre pràcticament cap dubte.

El Mundial

Ningú em garantia que estant al València anara a estar en la llista. Tinc la capacitat de superar-me i cada vegada que he intentat fer un pas avant ho he aconseguit. Vaig començar al València, després vaig ser capità i he estat a l’altura. He millorat registres, he arribat a la selecció i ho he fet bé, per això seguisc convocat.

El seleccionador és el que decideix i porta als jugadors que millor li ve a la selecció. Si es fixa en mi és perquè creu que puc aportar alguna cosa diferent de la selecció i quan he anat ho he fet bé. M’ha dit que puc ser titular en qualsevol equip.