La millor informació del ValènciaCF en valencià

Carlos Soler arriba a l’aeroport per a anar-se’n a París
,

Carlos Soler arriba a l’aeroport per a anar-se’n a París

COMPARTIR

El València acaba d’acceptar l’última oferta del París Saint Germain per Carlos Soler. El club francés ha oferit un traspàs per díhuit milions d’euros més quatres en variables. Ja està tot acordat i Soler se’n va a París per a passar el reconeixement mèdic i firmar per les pròximes quatre temporades. 

D’esta manera, el València ha perdut a un dels seus capitans i a un dels jugadors que ha participat en més gols en les últimes temporades, juntament amb Gonçalo Guedes. Per això, el València ara ha d’encertar amb el seu recanvi, per a no debilitar molt a l’equip de Gattuso. 

Les declaracions de Soler

Ara mateix, Carlos Soler ha arribat a l’aeroport de Manises per a viatjar a París. El capità s’ha acomiadat de València i de l’afició i el seu traspàs serà oficial en les pròximes hores. Abans que ell, ha aplegat el seu germà. 

Quan estiga tot més tranquil parlaré. Parlaré segur, però hui vull tranquil·litat. Me’n vaig del València, però al final és canviar. La vida són canvis i ara toca això. Moltíssimes gràcies per tot als valencianistes. És un dia molt especial i molt complicat per a mi.