La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bryan Gil torna a demanar eixir del Tottenham
,

Bryan Gil torna a demanar eixir del Tottenham

COMPARTIR

El fitxatge de Bryan Gil i el València pareix que no arriba al final. La setmana passada el València i el Tottenham van arribar a un acord per a la cessió del futbolista. No obstant això, avancen els dies i Bryan no arriba a la Capital del Túria. 

Per la seua part, Gattuso s’ha mostrat sorprés a la sala de premsa, perquè encara no ha pogut comptar amb el jugador andalús. Per la seua part, Antonio Conte no volia deixar marxar a Bryan Gil fins que no arribara un substitut. Però la realitat és que l’entrenador italià no ha ficat a Bryan i no compta res amb ell. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, Bryan Gil ha tornat a demanar el dia de hui al Tottenham que li deixe anar-se’n al València. El jugador no entén, perquè el seu fitxatge encara no és oficial i no està a les ordres de Gattuso. 

Per últim, el València s’ha donat de marge per a demà per al viatge de Bryan Gil a València. El jugador espera que el seu fitxatge siga oficial propmte i puga aprendre de Gattuso. Per la seua part, el tècnic italià necessita ja efectius en eixa demarcació, perquè ahir va utilitzar a Fran Pérez i a Diego López.