La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás vol una “(LIM)pieza”
,

Bordalás vol una “(LIM)pieza”

COMPARTIR

El València C.F. es troba en una situació extremadament delicada de cara a este mercat de fitxatges. El club té una necessitat imperiosa de vendre per a tractar d’ajustar un balanç que es troba igual de delicat que la situació esportiva de l’equip.

A principi de temporada Anil Murthy catalogava la temporada vigent com de transició, amb l’objectiu de sanejar els comptes i encarar la pròxima temporada amb plenes garanties. I ni tan sols el regal de CVC ha pogut aconseguir-ho. L’entitat es troba financerament en una gran crisi, tal és així que Peter Lim va haver de realitzar una ampliació de capital recentment per a no entrar en causa de dissolució.

Però el problema amb els jugadors d’aquesta plantilla no és únicament a nivell financer. Com el propi entrenador va afirmar en roda de premsa, actualment hi ha jugadors que no donen el nivell per a estar en aquesta plantilla. Es necessita una gran reestructuració per a poder donar-li la volta a un equip que s’afebleix temporada rere temporada.  Tal com ha pogut saber Blanquinegres, Bordalás li ha trasmés al seus agents quins són els jugadors que ara mateix el cos tècnic situa en la rampa d’eixia:


PORTERIA


Actualment la porteria del València és insostenible amb tres porters amb fitxes molt altes. Mamardashvili té un gran futur i projecció per davant, però Cillessen té un peu més fora que dins. El porter holandés no ha sigut regular durant la temporada i en el cos tècnic busquen un porter que no patisca lesions de forma tan constant.DEFENSA


La defensa del València té diversos noms que ara mateix no compleixen amb el demandat per a ser futbolistes de la primera plantilla del València. Lato, Alderete i Cömert han suspés l’any. Entre altres raons, no agrada el nivell físic de Lato, els errors que han costat gols de Alderete i la nul·la seguretat que ofereix Cömert

D’altra banda, Jesús Vázquez si que té cabuda al València que ve, però ha de continuar millorant i progressar en la seua evolució.


MIG DEL CAMP

A partir d’aquesta posició és on comença la vertadera quimera a l’hora de traure a jugadors. Racic, Ilaix (no renovarà en principi la cesió), Koba i principalment Yunus no han millorat durant la temporada pràcticament res. No obstant això, és complicat traure a un jugador com Yunus amb contracte fins a 2026. Racic acaba en 2024. Amb Koba el problema es troba en el salari (500 000), una xifra impensable per a qualsevol equip de segona.DAVANTERS I EXTREMS

Guedes serà peça fonamental per tots els diners que puga entrar en caixa. Mentrestant,  Hélder Costa torna de la seua cessió al Leeds United després de realitzar únicament una assistència en tota la temporada (en Copa). Maxi també és un altre dels jugadors que el cos tècnic veurien amb bons ulls la seua eixida durant el mercat d’estiu. És més, el jugador té aqueixa voluntat com ja va expressar als seus agents durant el mercat d’hivern.