La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás vol fitxar a Wakaso per al migcamp
,

Bordalás vol fitxar a Wakaso per al migcamp

COMPARTIR

El València ja està mirant opcions per a reforçar-se en el mercat d’hivern. José Bordalás ja ha manifestat en reiterades ocasions la necessitat de fitxar per a lluitar per Europa d’ací a final de temporada. Ara mateix, les principals prioritats del tècnic alacantí són un central i un migcampista.

Wakaso és l’home escollit per Bordalás

Pel que respecta al migcamp, Bordalás ja té clar quin és el jugador que vol. Segons ha informat el periodista valencià, Carlos Bosch, al seu canal de Twitch, Wakaso Mubarak és l’home que ha escollit Bordalás per a reforçar el migcamp. El tècnic alacantí pensa que és necessari incorporar a un jugador amb experiència en la lliga i que destaque pel seu físic i la seua capacitat defensiva. 

Wakaso arribaria al València per a jugar en eixe doble pivot que planteja Bordalás i per a donar equilibri i consistència a l’equip. En principi, la incorporació de Wakaso seria una opció fins a final de temporada. Bordalás és conscient de la situació econòmica que travessa el València i Wakaso podria complir el paper que vol l’entrenador del València en estos mesos.

El jugador se n’anirà a la Copa Àfrica

L’únic inconvenient del fitxatge de Wakaso és que el futbolista ghanés se n’anirà el pròxim mes de gener a disputar la Copa Àfrica. No obstant això, esta situació sembla no importar-li molt a Bordalás, ja que vol incorporar al migcampista de totes maneres. Haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure si el club aconsegueix arribar a un acord amb el futbolista i Wakaso arriba a València per a pujar-se al vaixell de José Bordalás.