La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bordalás va amenaçar amb anar-se del València
,

Bordalás va amenaçar amb anar-se del València

COMPARTIR
El mercat de fitxatges està sent molt intens en el València CF. No per les incorporacions, sinó per la tensió entre José Bordalás i Meriton Holdings. L’entrenador alacantí no està content amb el desenvolupament del mercat de gener, ja que estem a dia catorze i encara no ha arribat cap futbolista per a reforçar l’equip.

Bordalás es desmarca del mercat de fitxatges

A més, estan produint-se molts problemes entre la directiva del València i José Bordalás. Les parts implicades tenen diferents opinions en el mercat i no estan d’acord amb la incorporació d’alguns jugadors. La tensió està augmentant cada vegada més.

Ahir, Fran Guaita informava en SER Deportivos València que José Bordalás prenia la decisió de desmarcar-se del mercat fitxatges i li comunicava al club que no volia participar en l’elecció de futbolistes. El tècnic alacantí arribava a esta situació després d’haver demanat per activa i per passiva jugadors específics i la resposta de Meriton era negativa.

Bordalás va amenaçar amb anar-se, però va rectificar

De fet, en una primera instància, el calentó de Bordalás va ser molt més fort que açò. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, José Bordalás va dir-li al club que si no anava a pintar res en la planificació de la plantilla i en el mercat de fitxatges se n’aniria del València CF. L’entrenador es va enfadar molt en la reunió del passat dimarts en la Ciutat Esportiva de Paterna i eixa va ser la seua reacció.

No obstant això, ja en fred, José Bordalás va rectificar la seua actitud i va dir que es desmarcava de les decisions del mercat. Bordalás està enfadat amb la directiva, perquè no han complit amb el que li havien promés. Però, ara mateix, el tècnic alacantí vol centrar-se en el seu equip i intentar traure el millor rendiment possible a la plantilla. Mentrestant, continuen passant els dies i la directiva del València CF no ha fet cap moviment definitiu per a fitxar a cap jugador. La resta d’equips que volen entrar a Europa ja estan reforçant-se, però el València continua esperant.