Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Barragán ja és oficialment nou jugador del Boro

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2016

Durant els primers minuts de les 19 hores, el Boro primer i minuts més tard el VCF, feien oficial l’acord per a la marxa d’Antonio Barragán cap a la Premier League concretament a l’esquadra del Middlesbrough FC per a les properes tres temporades a canvi d’una xifra econòmica propera als tres milions d’euros (2,7 M d’€). El fitxatge ha sigut oficial una volta el futbolista ha superat les pertinents i obligatòries proves mèdiques.

El que des d’ara és el seu nou tècnic, Aitor Karanka ja s’ha pronunciat al respecte quedant molt satisfet per tindre al lateral dret gallec com a la seua sisena incorporació de l’estiu.

Estic molt content pel seu fitxatge.

És un jugador que coneguem molt bé i que té condicions per completat a l’equip.

Coneix bé el país perquè va formar part de l’equip de Liverpool quan era jove.

La marxa del lateral dret suposa per al VCF la segona eixida confirmada després de la de Yoel Rodríguez cedit cap a l’Eibar. Queda encara per resoldre de manera definitiva l’acord d’un Pablo Piatti amb l’Espanyol de Barcelona que ja ha superat la revisió mèdica amb la que poder tancar el culebró per un acord que recull una cessió amb una opció de compra obligatoria en la que el jugador ha acceptat rebaixar les seues pretensions econòmiques.