ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja recupera un efectiu per al partit contra el Celta de Vigo

Per Alejandro Fernandez · 21 Novembre, 2023

L’aturada de seleccions li ha vingut bé al València, ja que li ha servit per a recuperar a alguns jugadors lesionats. La bona notícia també arriba perquè no s’ha lesionat cap valencianista amb la seua respectiva selecció nacional.

Baraja recupera per al partit d’aquest dissabte contra el Celta de Vigo a Amallah. El futbolista africà ha completat l’entrenament d’aquest matí amb la resta del grup a la Ciutat Esportiva de Paterna i està llest per al seu retorn als terrenys de joc.

Amallah no va poder exercitar-se amb tota la plantilla disponible en el dia d’ahir i la seua volta amb el grup estava pendent encara. L’internacional marroquí s’ha recuperat de la seua lesió seguint un tractament mèdic i un treball específic de fisioteràpia i de readaptació fins a la seua completa recuperació.

El futbolista es va lesionar en el partit contra el Granada a Mestalla i si la seua reaparició és el dissabte contra el Celta, tan sols s’hauria perdut el partit del Santiago Bernabéu. Alguns clubs estan patint baixes de l’aturada de seleccions, però al València li està servint per a recuperar més efectius de cara a la volta a la competició.

El dijous és el dia estimat perquè tota la plantilla disponible entrene al complet amb la volta dels internacionals durant aquests dies. Els internacionals sub-21, Javi Guerra, Fran Pérez i Diego López, i l’ucraïnés, Roman Yaremchuk, està previst que tornen a entrenar-se a les ordres de Baraja durant el dia de demà en la preparació del pròxim compromís valencianista.