Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Baraja parlarà demà en roda de premsa

Per Alex Alfaro · 04 Agost, 2023

El Trofeu Taronja, que celebrarà la seua 51a edició aquest dissabte 5 d’agost al Camp de Mestalla, tindrà un caràcter social. I, és que, tant en el partit com en els prolegòmens de la cita enfront de l’Aston Vila FC seran protagonistes les diferents iniciatives socials que el València CF duu a terme a través de la Fundació VCF.

Des de les 19.30 hores, moment en el qual es produirà l’obertura de portes al públic, els beneficiaris dels principals projectes que la Fundació VCF duu a terme en la seua labor de transmissió de valors seran el centre d’atenció del que passe al Camp de Mestalla fins que es produïsca el xiulet inicial.

Just abans de l’inici de la trobada, 22 xiquets i xiquetes de fins a 10 nacionalitats de Escoles Cor Blanquinegre, el projecte que utilitza el futbol com a eina d’integració ajudant a persones amb dificultats en col·legis, presons i municipis en risc de despoblació de la Comunitat Valenciana, eixiran al terreny de joc al costat dels jugadors titulars de tots dos equips.

Després serà el torn per al partit i quan acaben els 90 minuts, Rubén Baraja parlarà en roda de premsa, tal com ha informat Rubén Baraja. Serà la primera compareixença pública des que va renovar com a entrenador del club.